Zo krijg je een perfect knapperig velletje op je zalmmoot

VideoHoe krijg je een knisperend, goudbruin vel op je zalm? In deze aflevering van Koken als een pro legt chef-kok Alain Caron uit hoe hij dat doet. Een van zijn tips: neem geen moot uit de vriezer.

  1. Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
    PREMIUM

    Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesi­sche dorpsto­ko's op

    De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’
  1. Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake

  2. Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip