PREMIUM
Bij dit restaurant gaat het er wild aan toe (en onze recensent krijgt de schrik van zijn leven)
GOUDEN POLLEPELHet thema rond de Britse komiek is niet te ver doorgevoerd in restaurant Chaplin's. Behalve van het vrachtwagengrijs genieten we van wild. Maar bij het vertrek krijgen we de schrik van ons leven.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Restaurant Awards
Collega’s roepen De Librije in Zwolle voor 6e jaar op rij uit tot beste restaurant van Nederland
Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle is voor de zesde keer op rij door vijfhonderd Nederlandse chefkoks uitgeroepen tot ‘Beste Restaurant van Nederland’. Hiermee blijft de Librije de enige ongeslagen winnaar in een categorie van de Restaurant Awards. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht. -
PREMIUMGOUDEN POLLEPEL
Dit restaurant mét terras naast brug over Hollandsche IJssel is er een voor de échte levensgenieter
Restaurants verdienen enig medeleven in deze woelige tijden en daarom doen we een vriendelijke maar dringende oproep. De personele bezetting laat flamberen aan tafel niet toe. We wensen De IJsselborgh een lang leven toe. -
PREMIUM
Overleden uitvinder airfryer zette kookwereld op zijn kop: van ‘slap frituur-aftreksel’ tot ‘waanzinnig apparaat’
De Nederlandse bedenker van de airfryer is overleden. Door zijn uitvinding stopten miljoenen Nederlanders met frituren en kwamen op feestjes alleen nog borrelhapjes uit de ‘mini-oven’. Voor- en tegenstanders raken er nog altijd niet over uitgepraat.
-
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
-
-
Test
Hoe laat je ’s avonds eet heeft géén invloed op je gewicht, en andere mythes doorgeprikt
Nederlanders scoren een dikke onvoldoende als het gaat om mythes doorprikken over voeding. Zo weten veel mensen niet welke producten de meeste calorieën bevatten en wat superfoods zijn. Bij een online enquête over voedingsmythes scoorden Nederlanders gemiddeld een 3,6 (op 10). -
PREMIUMOver de Tong
Verrassend compleet eten met de Achter de Poorte-box to share
Wie bij restaurant Achter de Poorte in Elburg bestelt, moet het wel even zelf ophalen. Maar dan rij je wel midden door één van die prachtige vestingstadjes in de regio. En dat blijkt het waard.