PREMIUM
In dit restaurant smul je van een wilde hazenbout (maar kijk wel even of er geen kogel inzit)
GOUDEN POLLEPELTwee dames naast ons hebben het veel te druk om te bestellen. Uiteindelijk gaan ze zwaaien. Ondertussen genieten wij in restaurant ‘s Molenaarsbrug in Alphen van eendenborst en van een wilde hazenbout zonder kogeltjes.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Deze Utrechtse chocolade blijft internationaal in prijzen vallen: ‘Niemand die repen in 1 avond opeet’
-
PREMIUMMet video
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel? -
PREMIUMVideo
Koken met Jonnie Boer in je keuken (nou ja, via Zoom dus)
Ze waren al even bezig om online wijn- en spijscursussen te ontwikkelen, maar nu de lockdown vanavond ingaat, komt die eerste kookcursus van driesterrenchef Jonnie Boer aanstaande zaterdag wel heel goed uit. En dat vinden blijkbaar ook veel hobbykoks en smulpapen, want er zijn al 300 pakketten verkocht, aldus Thérèse Boer. -
PREMIUM3
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
Vandaag is het Wereld MS Dag. Wat zijn de symptomen van MS - voluit multiple sclerose - en kun je ooit genezen van deze chronische auto-immuunziekte? Prof. Dr. Guy Laureys, neuroloog in het Universitair Ziekenhuis Gent, geeft uitleg over het ziekteverloop. ,,Er is een genetische component, maar ook omgevingsfactoren kunnen het risico op MS vergroten.” -
Tientallen mensen in de file voor stamppot: ‘Wát een gekkenhuis!’
,,Niet normaal, wát een gekkenhuis!” De ploeg van restaurant De Kommensaal in Lathum kan het niet geloven. Honderden mensen stonden dinsdagmiddag in de rij voor hun stamppot drive-in.
-
PREMIUM2
Drukte bij de energievergelijkingssites: vast contract afsluiten of toch nog even wachten?
-
-
-
PREMIUMOver de Tong + Video
Nieuw elan in Blokzijl bij restaurant Prins Mauritshuis
Twee jaar geleden verbouwde eigenaar AlkoTolner Restaurant Prins Mauritshuis in Blokzijl. Hij trok een nieuwe chefkok aan en gaf het restaurant zo nieuw elan. -
PREMIUMover de tong
Herberg de Witte Gans kookt met liefde op Valentijnsdag
Op een prachtig plekje in de bossen kon je voorheen aanschuiven voor gerechten uit de Franse en mediterraanse keuken. In de winter oogt de herberg in Dalfsen knus en rustiek, wat hadden we daar toch graag gezeten. Maar zoals de rest van de horeca is ook De Witte Gans veroordeeld tot thuisgerechten of geen gerechten.