Directeur/bestuurder Marcel Timmerman (links) en Jochem Deen van Wetland Wonen in De Cartouwe in Vollenhove, een van de straten waar de woningen worden verduurzaamd.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur/bestuurder Marcel Timmerman (links) en Jochem Deen van Wetland Wonen in De Cartouwe in Vollenhove, een van de straten waar de woningen worden verduurzaamd. © Pedro Sluiter Foto

80 Miljoen euro voor verduurzamen woningen Wetland: meer wooncomfort en een lagere energierekening

Wie een woning huurt van Wetland Wonen, woont over enige tijd in een duurzaam huis. De woningcorporatie trekt ongeveer 80 miljoen euro uit voor het verduurzamen en verbeteren van haar woningbezit. De complexen in Giethoorn en Blokzijl zijn afgelopen jaar onder handen genomen. Het vervolg is in Hasselt, Genemuiden en Vollenhove.

2 reacties

 • evert koekkoek

  4 maanden geleden
  Wat betreft de huurverhoging, zie mijn eerdere reactie, daar heb ik overheen gelezen. sorry.
 • evert koekkoek

  4 maanden geleden
  80 milj. voor verduurzamen van woningen Wetland betekent voor de huurder meer wooncomfort en een lagere energierekening. Wetland vergeet hierbij te zeggen dat het verduurzamen van woningen voor de huurders een huurverhoging betekent.
 1. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen
  Liveblog

  Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

  Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.

Kop van Overijssel