Erik Krikke (44) uit Steenwijk verwerkt zijn trauma's uit Afghanistan door muziek te maken met zijn band 7even Bridges. Hun nieuwe album A Million Voices komt op 10 september uit. ,,Het is heel dubbel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Krikke (44) uit Steenwijk verwerkt zijn trauma's uit Afghanistan door muziek te maken met zijn band 7even Bridges. Hun nieuwe album A Million Voices komt op 10 september uit. ,,Het is heel dubbel.” © Rob Voss

Afghanistan-veteraan Erik (44) uit Steenwijk maakt muziek om trauma te verwerken: ‘Kijk deze weken bewust niet naar journaal’

Erik Krikke (44) uit Steenwijk was operatieassistent in Afghanistan en kwam met PTSS terug. Hij gebruikt muziek om zijn trauma te verwerken en brengt komende week samen met zijn band 7even Bridges een nieuw album uit. ,,Het is heel dubbel, omdat je de laatste weken telkens weer met Afghanistan geconfronteerd wordt.”

  1. Justitie wil geld zien van vermeende leiders drugslab-bende uit Deventer en Zwolle
    PREMIUM

    Justitie wil geld zien van vermeende leiders drugslab-ben­de uit Deventer en Zwolle

    De drie vermeende leiders van een drugslab-bende die opereerde in Oost- en Noord- Nederland moeten hun criminele winsten terugbetalen, als het aan justitie ligt. Het gaat om Tonie M. (34) uit Deventer, Danny H. (33) uit Zwolle en Frank S. (32) uit Rheden. Zij zouden de kopstukken zijn van een groep van dertien mannen die zich bezighielden met de productie van amfetamine of de voorbereiding daarvan in Deventer, Didam, Borculo, Ede en het Groningse Wildervank.

Kop van Overijssel