Volledig scherm
Het vernieuwde DMD-bestuur met achter Angeli Vonk, Esmé Tinholt, Wieger Toering en voor Anneke Neef en Kim Verweij. © dmd

Bestuur Donderdag MeppelDag compleet voor zestigste editie

Met drie nieuwe bestuursleden is het bestuur van Stichting Donderdag MeppelDag weer op volle sterkte.  Anneke Neef, Angeli Vonk en Esmé Tinholt zijn nieuw en gaan samen verder met Wieger Toering en Kim Verweij.

Anneke Neef heeft de voorzittershamer overgenomen van Wieger Toering. Hij gaat als penningmeester en vice-voorzitter aan de slag. Angeli Vonk is secretaris. Esmé Tinholt, die in het dagelijks leven werkt als eventmanager, gaat zich vooral bezighouden met de commissie Programma en Productie. 

De editie van 2020 wordt een bijzondere editie omdat Stichting Donderdag MeppelDag zestig jaar bestaat. ,,Dat zal niet ongemerkt voorbijgaan. Nostalgie en vernieuwing gaan tijdens de Donderdag MeppelDagen volgend jaar hand in hand‘’, aldus Kim Verweij. Hoe de invulling precies zal zijn, wordt de komende maanden duidelijk. Wel zijn de data al bekend: 16, 23 en 30 juli en 6, 13 en 20 augustus met de befaamde Amsterdamse dag op de voorlaatste donderdag in het programma.

  1. Lichtontwerpers laten Blokzijl stralen
    PREMIUM

    Lichtont­wer­pers laten Blokzijl stralen

    Of het nu een 300 meter hoge wolkenkrabber in Doha (Qatar), het Voorpoortplein in Vollenhove, de nieuwe showroom van autobedrijf Marco van Beek in Steenwijk of een object tijdens een internationaal lichtfestival is, Berlux Lichtarchitectuur uit Blokzijl zorgt voor passend licht. En deze maand lanceren Berry van Egten en Ellen Goulmy in hun eigen stadje Lights in Blokzijl, na Glow Eindhoven en het Amsterdam Light Festival het derde (internationale) lichtfestival in ons land.

Kop van Overijssel