Een beveiligingscamera in Zwartsluis was op de nacht van zaterdag 24 april een boef te slim af. Het apparaat wist de beelden van de diefstal te delen met de eigenaar van de bewakingscamera.
Volledig scherm
Een beveiligingscamera in Zwartsluis was op de nacht van zaterdag 24 april een boef te slim af. Het apparaat wist de beelden van de diefstal te delen met de eigenaar van de bewakingscamera. © Onder de Loep / Politie

Bewakingscamera in Zwartsluis filmt eigen diefstal

Een bewakingscamera in Zwartsluis heeft zijn eigen diefstal vastgelegd. Op de door de camera gefilmde beelden is te zien hoe een man met een bivakmuts voorzichtig dichterbij komt, om vervolgens de camera van de gevel te grissen.

 1. Martin uit Meppel krijgt als enige bewoner huurverhoging, maar weigert te betalen: ‘Klopt niet’
  PREMIUM
  met video
  4

  Martin uit Meppel krijgt als enige bewoner huurverho­ging, maar weigert te betalen: ‘Klopt niet’

  Martin Hinten kreeg als enige van zestig bewoners van een appartementencomplex in Meppel een huurverhoging aan de broek, omdat zijn woning kleiner is dan de andere en daardoor beter te verwarmen. Hij is het echter niet eens met het energielabel D van zijn huis en wil zijn bezwaar graag in een gesprek met verhuurder Woonconcept toelichten. ,,Maar die kans krijg ik maar niet.”
 2. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.