Aan de rand van Scheerwolde is tussen de Scheerwolderweg (links) en het Steenwijkerdiep (rechts) is een begin gemaakt met het bouwrijp maken van het gebied waar dertig vrijstaande villa's worden gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de rand van Scheerwolde is tussen de Scheerwolderweg (links) en het Steenwijkerdiep (rechts) is een begin gemaakt met het bouwrijp maken van het gebied waar dertig vrijstaande villa's worden gebouwd. © Wilbert Bijzitter

Bouw dertig riante villa’s aan rand van Scheerwolde

Nederland mag dan lijden onder het coronavirus, deze week is er wel een begin gemaakt met het bouwrijp maken van de gronden tussen het Steenwijkerdiep en de Scheerwolderweg. Aan de rand van Scheerwolde worden de komende jaren dertig luxe villa’s gebouwd.

In Rietweelde, zoals het plan heet, worden woningen gebouwd voor mensen met een dikke portemonnee. De prijzen beginnen bij een half miljoen euro. Maar dat schrikt niet af. De belangstelling is groot, volgens Wilfried Groot Zevert van ontwikkelaar VOF Scheerwolde, een samenwerkingsverband van Reinbouw Vastgoed uit Dieren en Wilma Bouw uit Utrecht.. 

Kop van Overijssel