Er komt een onderzoek naar de haalbaarheid van een nieuw zwembad in Zwartsluis, in plaats van renovatie van het huidige zwembad De Kragge, hier op een winters plaatje met open schuifdak.
Volledig scherm
PREMIUM
Er komt een onderzoek naar de haalbaarheid van een nieuw zwembad in Zwartsluis, in plaats van renovatie van het huidige zwembad De Kragge, hier op een winters plaatje met open schuifdak. © archief Pedro Sluiter Foto

Bouw nieuw zwembad in Zwartsluis in beeld

Het zou maar zo kunnen dat Zwartsluis een nieuw zwembad krijgt, in plaats van het opknappen van De Kragge. Alle fracties willen een onderzoek naar de haalbaarheid van nieuwbouw, bleek donderdagavond. Over twee weken komen ze met een voorstel. Daar verzet het college zich niet tegen, kondigde wethouder Gerrit Knol diezelfde avond al aan.

  1. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
    Liveblog

    Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

    Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.