Er komt een onderzoek naar de haalbaarheid van een nieuw zwembad in Zwartsluis, in plaats van renovatie van het huidige zwembad De Kragge, hier op een winters plaatje met open schuifdak.
Volledig scherm
PREMIUM
Er komt een onderzoek naar de haalbaarheid van een nieuw zwembad in Zwartsluis, in plaats van renovatie van het huidige zwembad De Kragge, hier op een winters plaatje met open schuifdak. © archief Pedro Sluiter Foto

Bouw nieuw zwembad in Zwartsluis in beeld

Het zou maar zo kunnen dat Zwartsluis een nieuw zwembad krijgt, in plaats van het opknappen van De Kragge. Alle fracties willen een onderzoek naar de haalbaarheid van nieuwbouw, bleek donderdagavond. Over twee weken komen ze met een voorstel. Daar verzet het college zich niet tegen, kondigde wethouder Gerrit Knol diezelfde avond al aan.

  1. KAART | Daling aantal besmettingen zet voorzichtig door, maar vlakt af
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Daling aantal besmettin­gen zet voorzich­tig door, maar vlakt af

    De nieuwste corona cijfers laten opnieuw een voorzichtig dalende lijn zien in de regio, maar de daling vlakt wel af. Landelijk blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk en laat een verwaarloosbare stijging zien met gisteren: 21.565 tegenover 21.666 vandaag. Oost Nederland, en dan met name de veiligheidsregio’s Flevoland, IJsselland en Noord- Oost Gelderland, laat in totaal 1975 positieve testen zien, tegenover 1982 gisteren.

Kop van Overijssel