Burgemeester Eddy Bilder, hier  op zijn werkkamer, heeft er begin 2023 twaalf jaar opzitten in Zwartwaterland, maar wil daar nog wel zes jaar aan vastknopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Eddy Bilder, hier op zijn werkkamer, heeft er begin 2023 twaalf jaar opzitten in Zwartwaterland, maar wil daar nog wel zes jaar aan vastknopen. © archief Pedro Sluiter Foto

Burgemeester Eddy Bilder hunkert naar derde termijn ‘in geweldige gemeente Zwartewaterland’

Eddy Bilder wil graag aanblijven als burgemeester van de gemeente Zwartewaterland. Dat heeft hij in een gesprek laten weten aan Andries Heidema, de commissaris van de Koning in Overijssel.

0 reacties

  1. Aurora gaat Mont Ventoux beklimmen, met de aan ALS overleden agent Simon (70) op haar schouder: ‘Deze wordt voor jou’
    PREMIUM

    Aurora gaat Mont Ventoux beklimmen, met de aan ALS overleden agent Simon (70) op haar schouder: ‘Deze wordt voor jou’

    Agent Simon Hoekstra (70) was een bekend gezicht op de wateren van de Kop van Overijssel, maar overleed in januari aan de slopende spierziekte ALS. Tot verdriet van collega Aurora Lieske, die onder de hoede van Hoekstra opgroeide binnen de politie. De Heerdense gaat hardlopend de Mont Ventoux beklimmen, om geld op te halen voor onderzoek. ,,Simon was voor mij een politievader.”

Kop van Overijssel