Volledig scherm
© facebook

Café uit Winkel wint Folkert Munsterman voetbaltoernooi in Steenwijkerwold

Swingcafé Noord uit Winkel is de grote winnaar geworden van het eerste Folkert Munsterman voetbaltoernooi. Op de velden van SV Steenwijkerwold won zowel het herenteam als het vrouwenteam het toernooi.

Het voetbaltoernooi voor horecagelegenheden werd voor de 21e keer gehouden, maar moest het  voor het eerst stellen zonder de vorig jaar juli overleden grondlegger Folkert Munsterman. Daarom is de naam ook gewijzigd van Hotel Gelderingen voetbaltoernooi in Folkert Munsterman voetbaltoernooi. De aftrap werd verricht door Munstermans vriend Erik Bramsen en de deelnemende teams zongen You’ll never walk alone. 

Zowel het vrouwen- als het mannentoernooi bestond uit twaalf teams. Swingcafé Noord uit  het Noord-Hollandse Winkel won beide bekers. Bij de mannen werd De Karre uit Tuk tweede en De Potvis uit Steenwijk derde. Bij de vrouwen waren de plaatsen twee en drie voor Team Pils uit Steenwijkerwold en De Karre uit Tuk. De Fairplayprijzen waren voor De Westhoek  uit Munnekeburen (mannen) en Hotel Gendringen (vrouwen). Tot beste speler en speelster werden uitgeroepen Roy Hofstede (VENO) en Renate Kroon (De Karre).

Kop van Overijssel