Feestelijke opening Geef-kleur-door-straat met speciale gasten zoals tv-chef Nadia Zerouali (midden), gedeputeerde Gert Harm ten Bolscher (midden) en wethouder Trijn Jongman (rechts). Mensen konden gratis een tasje vullen met groente en fruit.
Volledig scherm
PREMIUM
Feestelijke opening Geef-kleur-door-straat met speciale gasten zoals tv-chef Nadia Zerouali (midden), gedeputeerde Gert Harm ten Bolscher (midden) en wethouder Trijn Jongman (rechts). Mensen konden gratis een tasje vullen met groente en fruit. © Wilbert Bijzitter

Campagne met gratis groente en fruit start in buurtschap Nederland: ‘Hierna heel het land veroveren’

In de buurtschap Nederland is zaterdag in een speciale straat de landelijke campagne ‘Geef kleur door’ begonnen. Honderden bezoekers hebben een tas - gratis - met groente en fruit gevuld en moeten ook anderen enthousiast maken. ,,Met consumptie van groente en fruit zijn we helaas nog geen Champions League”, zegt initiatiefnemer Sebastiaan Aalst van voedselbeweging Food Cabinet.

0 reacties

  1. Nachtclubeigenaren in Oost-Nederland over sluiting om middernacht: ‘Dat is duurder dan dicht blijven’
    PREMIUM

    Nachtclub­ei­ge­na­ren in Oost-Nederland over sluiting om midder­nacht: ‘Dat is duurder dan dicht blijven’

    Helemaal ruk. Het is nog geen lapje voor het bloeden, reageren verschillende eigenaren van nachtclubs in Stentor-gebied op de nieuw opgelegde sluitingstijd. Het is niet rendabel en of ze überhaupt opengaan, moeten ze nog met elkaar overleggen. ,,Dan doen we het voor onze trouwe achterban die al zo lang niet kan komen’’, aldus Fonz Scheepstra, eigenaar van De Hip in Deventer.

Kop van Overijssel