Rouveen heeft de primeur van de eerste regionale wielerwedstrijd, maar als gevolg van coronamaatregelen niet in de dorpskern maar buiten het dorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Rouveen heeft de primeur van de eerste regionale wielerwedstrijd, maar als gevolg van coronamaatregelen niet in de dorpskern maar buiten het dorp. © archief Pedro Sluiter

De primeur van de eerste wielerwedstrijd in de regio is voor Rouveen

Voor het eerst sinds maanden kunnen de jeugd- en amateurwielrenners weer koersen. Rouveen heeft de primeur op donderdagavond 27 augustus met een door wielervereniging De Noordwesthoek in samenwerking met WTC Staphorst-Rouveen georganiseerde wedstrijd.

  1. Start in groepjes maakt Vechtdal Crosscompetitie coronaproof: ook op Lemelerbergloop
    PREMIUM

    Start in groepjes maakt Vechtdal Crosscompe­ti­tie corona­proof: ook op Lemeler­bergloop

    Hoewel het coronaspook nog altijd rondwaart, staat vanaf eind oktober toch de zesde editie van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie op het programma. De organisatie is weer in handen van de atletiekverenigingen ACO Van Elderen uit Ommen en Spurt ’88 uit Hardenberg, Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop, en Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen/Staphorst. De competitie is uitgebreid met een vijfde wedstrijd: de populaire Lemelerbergloop, vertelt woordvoerder Albert Mussche.

Kop van Overijssel