Rint Massier (85) uit Staphorst
Volledig scherm
PREMIUM
Rint Massier (85) uit Staphorst © Eelco Kuiken

De vraag die na WOII een leven lang blijft hangen bij Staphorster familie Massier: waar is pa?

Rint Massier (85) uit Staphorst stopt met actief zoeken naar zijn vader Jan. Tientallen jaren speurde hij in Noord-Duitsland naar het graf van zijn vader die de concentratiekampen Neuengamme en Sandbostel overleefde. Maar hij verdween spoorloos na zijn bevrijding op 29 april 1945.

0 reacties

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Kop van Overijssel