Volledig scherm
PREMIUM
De huidige locatie van de Dijkruiters in Blankenham, die plaats moet maken voor woningbouw. © Wilbert Bijzitter

Dijkruiters willen niet verhuizen van Blankenham naar Blokzijl

Rijvereniging en ponyclub de Dijkruiters wil niet vanuit Blankenham naar Blokzijl verhuizen om plaats te maken voor woningbouw. ,,Verhuizen naar Blokzijl gaat ons leden kosten”, stelt voorzitter Lizette Bergsma. 

De Dijkruiters staan niet negatief tegenover een verhuizing van de club binnen Blankenham, benadrukt voorzitter Bergsma. ,,Wij snappen dat het erg goed is voor de leefbaarheid en het verenigingsleven in Blankenham dat er eindelijk weer woningen worden gebouwd en daarvoor willen wij best plaats maken, maar dan moet daar wel een goede locatie in Blankenham tegenover staan.”

  1. 25-jarige zoon laat sporen achter op sociale media: gezin komt uit regio
    PREMIUM

    25-jarige zoon laat sporen achter op sociale media: gezin komt uit regio

    Eén van de zoons (25) van het opgesloten gezin in Ruinerwold is sinds begin dit jaar zeer actief op sociale media. Uit de berichten van deze zoon Jan blijkt dat het gezin jarenlang in Hasselt, Zwartsluis en Meppel woonde en dat hij werkte voor ‘klusjesman’ Josef B., de huurder van de boerderij. Het gezin werd deze week gevonden in een schuilruimte in een boerderij in Drenthe en woonde daar al negen jaar zonder dat de buurt er van wist.

Kop van Overijssel