Eigenaresse Dewy de Hoop moet de deuren van discotheek Smithy's Palace in Eesveen sluiten, omdat het niet meer rendabel is om open te blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaresse Dewy de Hoop moet de deuren van discotheek Smithy's Palace in Eesveen sluiten, omdat het niet meer rendabel is om open te blijven. © Wilbert Bijzitter

Discotheek Smithy's Palace gaat dicht: ‘Dit pand is ingericht op 1700 bezoekers en daar zijn de kosten ook naar’

Discotheek Smithy’s Palace in Eesveen sluit voorlopig de deuren. Open blijven als restaurant blijkt niet rendabel. ,,De hele dag wachten totdat er mensen komen, dat kan gewoon niet.”

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Kop van Overijssel