Op de De Driemaster vullen twee leerlingen de enquête in, geholpen door wethouder Maarten Slingerland.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de De Driemaster vullen twee leerlingen de enquête in, geholpen door wethouder Maarten Slingerland. © gemeente zwartewaterland

‘Doe ons een pannakooi’, zo geven kinderen uit Hasselt aan in enquête over bewegen in Zwartewaterland

Kinderen in Hasselt willen graag voetballen in een pannakooi. Een plek hebben ze ook al op het oog,  in de buurt van hun basisschool De Driemaster. Hun grote wens hebben ze kenbaar gemaakt in een enquête van de gemeente Zwartewaterland.  

Die hebben ze ingevuld samen met wethouder Maarten Slingerland. Het was de start van het onderzoek dat de gemeente doet onder de naam: ‘Wat beweegt jou?’. De gemeente Zwartewaterland wil graag weten wat inwoners belangrijk vinden bij het ontmoeten, bewegen, sporten en spelen in de openbare ruimte. Inwoners kunnen via de enquête aangeven hoe zij gebruik maken en willen maken van de openbare ruimte.

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

Kop van Overijssel