Een opgezette otter houdt tijdens de les van Auke en Ingrid de omgeving in de gaten. De klas op de foto is niet de klas van meester Maurice.
Volledig scherm
PREMIUM
Een opgezette otter houdt tijdens de les van Auke en Ingrid de omgeving in de gaten. De klas op de foto is niet de klas van meester Maurice. © Wilbert Bijzitter

Drie otterlessen in Steenwijkerland van Auke en Ingrid in hun ottermobiel: ‘Er is zoveel te vertellen’

In 2021, het jaar van de otter, mag dit dier wel wat extra aandacht krijgen, vindt de leiding van park Weerribben-Wieden, alsmede Auke Kuiper en Ingrid Jansen van otteropvang Rietnymf. Het stel scheurt met hun ottermobiel naar basisscholen in Steenwijkerland. De Stentor nam plaats in de schoolbanken bij OBS De Driesprong in Eesveen en noteerde drie belangrijke lessen.

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Kop van Overijssel