Projectontwikkelaar Herman Nijland (links) van AM met wethouder Gerrit Knol bij de vervallen boerderij. Die maakt plaats voor een nieuw erf met vier huizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Projectontwikkelaar Herman Nijland (links) van AM met wethouder Gerrit Knol bij de vervallen boerderij. Die maakt plaats voor een nieuw erf met vier huizen. © Pedro Sluiter Foto

Droomhuis op een riante kavel? Het kan bij Hasselt, maar je hebt wel een goedgevulde portemonnee nodig

Wonen op riante kavels in een groene omgeving, op een bijzondere plek, verscholen achter de dijk langs het Zwarte Water. Die mogelijkheid biedt projectontwikkelaar AM tegenover de Hanzestad Hasselt. Het Utrechtse bedrijf heeft over enige tijd in het plan Hasselt Overwaters zeventien kavels in de aanbieding. Daarvoor zoekt AM kapitaalkrachtige belangstellenden, die op hun kavel een niet-alledaagse bebouwing realiseren.

 1. Deze zorghelden willen jullie in het zonnetje zetten: ‘De directie krijgt wel eens hoofdpijn van haar bemoeienissen’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  3

  Deze zorghelden willen jullie in het zonnetje zetten: ‘De directie krijgt wel eens hoofdpijn van haar bemoeienis­sen’

  Het is vandaag de dag van de zorg. Op deze dag zet de Stentor zorgmedewerkers in het zonnetje met hulp van lezers. Eind maart deden we een oproep om jouw eigen zorgheld te nomineren. De reacties stroomden binnen. Twee zorghelden besloten we te verrassen: Josee Leerkes uit Apeldoorn en de voltallige ok-afdeling van het Deventer Ziekenhuis. De twee uitverkorenen staan symbool voor alle zorgmedewerkers die iedere dag weer voor anderen het onderste uit de kan halen.

Kop van Overijssel