Enorme brand verwoest voormalig hotel in Wanneperveen, 10 dagen voordat het zou worden geveild

Update + VideoVoormalig hotel de Blauwe Hand in Wanneperveen is vannacht na een zeer grote brand in vlammen opgegaan. Het hotel ging vorig jaar verder onder de naam Giethoorn2Stay en zou op 25 juni worden gevield.

0 reacties

 1. Deze voetbalvereniging, kinderboerderij en scoutinggroep hebben de beste initiatieven om een rookvrije generatie te creëren

  Deze voetbalver­e­ni­ging, kinderboer­de­rij en scouting­groep hebben de beste initiatie­ven om een rookvrije generatie te creëren

  Voor hun initiatieven om te zorgen dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien, hebben drie organisaties in de GGD-regio IJsselland vandaag een Rookvrije Generatie Award ontvangen. De eerste plaats is voor voetbalvereniging Wilsum in Kampen, de tweede plaats voor kinderboerderij Samenzóo in Staphorst en de derde plaats voor waterscoutinggroep Christofoor Zeeverkenners in Zwolle.
 2. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
  Lezers over
  44

  Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

  De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.

Kop van Overijssel