Fractievoorzitter Erik Hattem (rechts) verlaat na acht jaar de Staphorster gemeenteraad. Bij de volgende verkiezingen voert  raadslid Roelof Slager (links) de kandidatenlijst aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Fractievoorzitter Erik Hattem (rechts) verlaat na acht jaar de Staphorster gemeenteraad. Bij de volgende verkiezingen voert raadslid Roelof Slager (links) de kandidatenlijst aan. © archief Wilbert Bijzitter

Erik Hattem (SGP Staphorst) geeft voorrang aan bedrijf en gezin en verlaat de politiek: ‘De balans moet goed zijn’

Na acht jaar deel te hebben uitgemaakt van de Staphorster gemeenteraad, keert Erik Hattem na de verkiezingen in maart 2022 niet terug. De fractievoorzitter van de SGP heeft zijn partij laten weten de plaatselijke politiek te gaan verlaten. Zijn bedrijf en gezin gaan voor.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”