Volledig scherm
Famke Louise op de rode loper tijdens de premiere van de documentaireserie Famke Louise in Tuschinski. © ANP

Euifeest Hasselt strikt Famke Louise als artiest voor eerste alcoholvrije feestavond

videoTieneridool Famke Louise komt optreden op de eerste alcoholvrije feestavond ooit tijdens het Euifeest in Hasselt. Famke Louise staakte in het verleden meerdere optredens omdat ze bier over haar heen kreeg. In Hasselt hoeft ze dus niet bang te zijn voor een bierdouche. 

Omdat eind augustus voor de zestigste keer het Euifeest in Hasselt is, is er dit jaar voor het eerst een avond met artiesten waar geen alcohol geschonken wordt speciaal voor jeugd van 12 tot 18 jaar. Dinsdag 27 augustus warmt Feest DJ Douwe het publiek vanaf 20.00 uur op en om 21.30 uur staat Famke Louise, bekend van hits als ‘Vroom’ en ‘Op Me Monnie’, op het podium.

De entree voor de eerste Supreme Teenage Party is vijf euro. Het feest in de feesttent wordt georganiseerd door de samenwerkende horeca in Hasselt, Oranjevereniging Hasselt en de gemeente Zwartewaterland. Op woensdag 28 augustus staan zanger René Karst en dj‘s van Qmusic in de tent en later in de week treden onder meer zanggroep Ancora en dj Paul Elstak op.

Bekijk hier Fan van Famke Louise en Ronnie Flex:

Kop van Overijssel