Frank Kodden
Volledig scherm
Frank Kodden

Frank Kodden van Zorggroep Oude en Nieuwe Land naar De Driezorg

Bestuurder Frank Kodden vertrekt bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL), actief in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Hij is per 1 november de nieuwe baas bij Driezorg in Zwolle. 

Daar volgt hij Murk Westerterp op, die sinds medio november directeur-bestuurder ad interim is als opvolger van de naar Groningen vertrokken Janita Gorte. Met  de benoeming van Kodden is nu haar opvolging definitief geregeld. Kodden wil met zijn vrouw en gezin een grote wens in vervulling laten gaan en in Wijhe een plek bieden aan mensen die om verschillende redenen niet of niet geheel zelfstandig kunnen wonen. ,,Dat vraagt keuzes voor wat betreft behoud balans tussen privé, dit nieuwe initiatief en het werk. Driezorg in Zwolle is dichter bij mijn nieuwe thuis en een kleinere organisatie.’’ Frank Kodden startte in 2014 bij ZONL, aan de vooravond van een omvangrijke reorganisatie. ,,De rust is terug, de organisatie is gezond en heeft een krachtige visie en een sterke positie in het werkgebied”, schetst hij ZONL bij zijn vertrek. 

  1. Genieten op eerste onwennige terrasdag in maanden, in theater zit publiek ook op podium

    Genieten op eerste onwennige terrasdag in maanden, in theater zit publiek ook op podium

    Het is 1 juni en om klokslag 12.00 uur gingen de terrassen en musea weer open. Veel mensen stonden al te wachten langs de stoeltjes en terrastafeltjes en er werd massaal afgeteld. Na de heropening ontstonden wachtrijen, maar werd er ook als vanouds weer genoten van een heerlijk drankje. Bij recreatieplassen en langs de IJssel was het ook druk. Op sommigen plekken werd het zelfs te druk en dus werden parkeerplaatsen afgesloten bij enkele recreatieplassen. Hoe verliep deze veelbesproken 1 juni verder? Lees hieronder alles terug in ons liveblog.

Kop van Overijssel