Volledig scherm
Jarno Muis krijgt rood en de scheids geeft hem daarna een schop. © Wilbert Bijzitter

Gemist? Geweld op voetbalvelden in Steenwijk en Voorst, megavangst illegaal vuurwerk in IJsselmuiden

Jouw regionieuwsHet nieuws van vandaag niet gevolgd? Wij hebben het belangrijkste nieuws van zondag 15 december voor je op een rijtje gezet.

Schietpartij - Een 31-jarige man uit Zwolle werd opgepakt na een schietpartij in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep. Het voorval gebeurde na een feestje.

Dickens Festijn - Het Dickens Festijn in Deventer werd dit weekend bezocht door zo’n 125.000 mensen. Het evenement beleefde dit weekend de 29e editie.

Garagebox - In een garagebox in IJsselmuiden werd 1000 kilo illegaal vuurwerk gevonden. Buurtbewoners reageren geschokt. ,,We leefden hier op een bom.’’

Schoppende scheids - Een scheidsrechter schopte vanmiddag een speler van Steenwijk. Hij gaf na afloop zijn schop toe. ,,Ik ben ook maar gewoon een jongen van de straat.’’

Burenruzie - Een burenruzie ontaarde vanavond in een massale knokpartij in Deventer. De politie kwam met veel agenten op de melding af. Acht personen werden opgepakt. 

Kantineruit- Bij een knokpartij na een voetbalwedstrijd in Voorst sneuvelde een kantineruit. De politie werd ingezet om de vechtersbazen uit elkaar te halen.

Steekpartij  - Een 87-jarige vrouw in Apeldoorn werd gisteren neergestoken door haar dochter, zo werd vandaag bekend. Omwonenden maken zich grote zorgen over de toestand van de hoogbejaarde.

Premium-verhaal van de dag

Hoenderloo Groep - De sluiting van jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep sloeg in als een bom in het dorp. Hoenderloo is verweven met de instelling. Dorpelingen kregen er een baan en de jeugdige bewoners maakten zich overwegend nuttig in het dorp, al werd er ook kattenkwaad uitgehaald.

Kop van Overijssel