Volledig scherm
Flinke schade aan de tankwagen met melk. © Henry Wallinga

Gemist? Melk stroomt over A28 bij Staphorst, en: tientallen bewoners geëvacueerd na flatbrand in Apeldoorn

Even geen nieuws gevolgd? Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag voor je op een rijtje gezet:

Flatbrand - Tientallen bewoners van een flat in Apeldoorn werden vanmiddag geëvacueerd. Er vielen twee gewonden. Één van de bewoners kreeg het slechte nieuws van de brand te horen op haar verjaardagsfeestje bij een Van der Valk-hotel. Aan het begin van de avond kon het merendeel van de bewoners terug naar huis.

Overval - Twee broers uit Heeten werden afgelopen nacht urenlang opgesloten in een kamer na een woningoverval. De overvallers gingen er uiteindelijk met zo’n 4000 euro en wat pakjes shag vandoor. Enkele uren later vertelden de broers over de woningoverval: ,,Het waren net Sjors en Sjimmie.’’

 Poging overval - En dan een overval waarbij de overvaller geen succes had. Tegen 20.00 uur werd een poging gedaan om een Jumbo-filiaal in Deventer te overvallen. De dader slaagde hierin niet en sloeg op de vlucht.

Valse start - GA Eagles begon de tweede seizoenshelft met een nederlaag. Na het trainingskamp in het Turkse Belek werd een 3-1 nederlaag geleden bij Roda JC

Melk - Een melkwagen crashte  vanmorgen op de A28 bij Staphorst. Door de crash stroomde er melk over de snelweg

Premium-verhaal van de dag

 Jheylanio -  Het leven lacht de 11-jarige Jheylanio uit Lieren weer toe. Hij werd vorig jaar met succes geopereerd aan een reusachtige cyste in zijn hoofd. Hij woont sinds kerstmis weer thuis bij zijn ouders, zus en broertje.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

Kop van Overijssel