De Heutink Groep wil zich vestigen op de weilanden naast Betap (links) en de geplande uitbreiding van industrieterrein  Zevenhont in de richting van Hasselt (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
De Heutink Groep wil zich vestigen op de weilanden naast Betap (links) en de geplande uitbreiding van industrieterrein Zevenhont in de richting van Hasselt (rechts). © Foto Freddy Schinkel

Heutink Groep Genemuiden wil bouwen op weilanden naast Zevenhont

De Heutink Groep in Genemuiden heeft forse uitbreidingsplannen. Het familiebedrijf wil zich vestigen op industrieterrein Zevenhont. Als die plannen zijn gerealiseerd verlaat Heutink de huidige hoofdlocatie aan de Sisalstraat. ,,Maar dat kan nog wel enkele jaren duren’’, aldus Roos Falkenburg namens het bedrijf.

  1. Veiligheidsregio IJsselland geeft ruimte voor statement horeca: 'Maar alleen van 12.00 tot 17.00 uur’
    PREMIUM

    Veilig­heids­re­gio IJsselland geeft ruimte voor statement horeca: 'Maar alleen van 12.00 tot 17.00 uur’

    De elf gemeenten in de Veiligheidsregio IJsselland hebben afgesproken dat zij horeca de ruimte mogen geven om morgenmiddag ‘een statement’ te maken. Dit zegt Veiligheidsregio-voorzitter Peter Snijders. In zijn eigen Zwolle knijpt de burgemeester morgen tussen 12.00 en 17.00 uur een oogje dicht. ,,Dat moet veilig en het is niet de bedoeling dat ze een dagomzet draaien.”

Kop van Overijssel