Inwoners van Staphorst kunnen zich vanaf komende week laten vaccineren bij hun huisarts.
Volledig scherm
Inwoners van Staphorst kunnen zich vanaf komende week laten vaccineren bij hun huisarts. © ANP

Huisartsen Staphorst gaan inwoners vaccineren in strijd tegen corona

Inwoners van Staphorst kunnen zich vanaf komende week laten vaccineren tegen corona bij de huisartsenpraktijk. Afgelopen week deed praktijkmanager Hilga Miggels al de oproep aan de inwoners van Staphorst om zich te laten vaccineren, omdat de besmettingen in het dorp in rap tempo oplopen en de vaccinatiegraad laag is. 

23 reacties

 • W. Maris

  1 jaar geleden
  Stuur deze mensen uit Staphorst en Zwartewaterland door naar ziekenhuizen in Zuid-Limburg of breng ze onder in België. Schandelijk, volgens mij staat er in de bijbel “ heb je naaste lief als je zelf “. Dit betekent naar mijn mening dat je je om je naaste moet bekommeren en niet alleen aan jezelf denken. Ik ben ook gelovig en ben ook gevaccineerd en heb al 18 jaar lang de zegen van God om op deze aarde te blijven. Deze zegen heb ik toen gekregen boven aan de poort en ben terug gezonden.
 • E. Kroneman

  1 jaar geleden
  Mensen die niet gevaccineerd zijn weigeren of opnemen in ziekenhuis in Limburg.Schande dat door deze sukkels de operatie s uitgesteld worden . Ik zou ook niet met zo n iemand willen samen werken Eibert Kroneman
 • gerrit van den Brink

  1 jaar geleden
  50% Van alle corona patiënten in het isala ziekenhuis komt uit Staphorst. Door deze mensen kunnen anderen hun broodnodige operaties niet krijgen. Naastenliefde noemen ze dat
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Vier van de vijf patiënten die zich met corona aan de poorten van het ziekenhuis melden en op de IC opgenomen moeten worden, zijn vooral bewust "gezond levende" niet gevaccineerden. Ik vraag me af of deze stoere, "gezonde" en bewust niet gevaccineerden vasthouden aan hun stoerheid en zich daarom bewust niet op de IC laten opnemen??? Je wil toch niet dat op de IC "ongezonde en chemische" sondevoedingen en andere nare geneesmiddelen in je "gezonde" lichaam worden ingebracht?
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Zwolle ligt al vol met deze " gelovigen "...