De kippenschuren aan de Koedrift in IJhorst zou moeten wijken voor de bouw van vier grote villa's, in de boerderij is volgens de plannen ruimte voor drie huizen. De uitbater van de nabij gelegen camping De Vossenburcht vindt dat te grootschalige woningbouw in het buitengebied.
Volledig scherm
De kippenschuren aan de Koedrift in IJhorst zou moeten wijken voor de bouw van vier grote villa's, in de boerderij is volgens de plannen ruimte voor drie huizen. De uitbater van de nabij gelegen camping De Vossenburcht vindt dat te grootschalige woningbouw in het buitengebied. © archief/Pedro Sluiter

IJhorster campingbaas tegen woningenclave op plek kippenbedrijf: ‘Straks iedere boerderij vervangen door vier of vijf woningen’

De uitbater van camping De Vossenburcht in IJhorst vindt dat de gemeente Staphorst wel erg gul is met het gunnen van de vier nieuwe woningen op de plek van een paar oude al jaren leegstaande kippenschuren.

0 reacties

  1. Veldhuis Media weg uit Raalte, maar: ‘Meppel is ook niet het einde van de wereld’
    1

    Veldhuis Media weg uit Raalte, maar: ‘Meppel is ook niet het einde van de wereld’

    Drukkerij Veldhuis Media maakte vorige week bekend met de 94 personeelsleden naar een nieuw, groter pand in Meppel te verhuizen. Een grotere bedrijfsruimte vinden in Raalte zelf, bleek niet mogelijk en in Meppel staat een voormalige drukkerij klaar waar de groei ook kan worden doorgezet. Het personeel heeft volgens directeur Oscar Jager geen moeite met de verhuizing. ,,Meppel is ook niet het einde van de wereld.”

Kop van Overijssel