Jeffrey Warnders uit Wanneperveen (links) en Mark Bakker uit Giethoorn steken de duim op, het ongeval met de discobus is relatief goed afgelopen. Na een paar dagen ziekenhuis zijn ze weer thuis.
Volledig scherm
Jeffrey Warnders uit Wanneperveen (links) en Mark Bakker uit Giethoorn steken de duim op, het ongeval met de discobus is relatief goed afgelopen. Na een paar dagen ziekenhuis zijn ze weer thuis. © eigen foto

Jongens ongeluk discobus herstellen thuis

De jongens die afgelopen weekeinde in Meppel uit een discobus tuimelden en met verwondingen aan het hoofd in het ziekenhuis werden opgenomen, zijn weer thuis. “Ze hebben alle twee een zware hersenschudding”, zegt Gea Warnders, de moeder van de 18-jarige Jeffrey uit Wanneperveen. 

  1. Songfestival maakt tongen los: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’
    MET VIDEO
    6

    Songfesti­val maakt tongen los: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’

    S10 staat zaterdagavond in de finale van het Songfestival. Maakt de Nederlandse inzending kans op de eerste plek, of staat op voorhand al vast dat Oekraïne wint? De Stentor-verslaggever Jeroen Pol vraagt het mensen op straat: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’, maar ook: ‘Ik zou het toejuichen wanneer Oekraïne wint. Ze verdienen daar alle steun die mogelijk is’.

Kop van Overijssel