Theaterdirecteur Han Evers laat zien waar het openluchttheater moet komen op het zwembadterrein in buurtschap Basse.
Volledig scherm
PREMIUM
Theaterdirecteur Han Evers laat zien waar het openluchttheater moet komen op het zwembadterrein in buurtschap Basse. © Wilbert Bijzitter

Maan en Stef Bos vallen weg, maar openluchttheater Tolhekke houdt volgens Han Evers genoeg moois over

Nog even en openluchttheater Tolhekke gaat van start. Op de groene weide van het plaatselijke zwembad in Basse - tussen Steenwijk en Oldemarkt - kunnen bezoekers vanaf 1 juli dik drie weken genieten van allerlei optredens, zoals Waylon en Di-rect. Grote namen, want Han Evers van organisator De Meenthe wil met de eerste editie een onuitwisbare indruk maken en uitgroeien tot grootste openluchttheater van het noorden. Lichte tegenvaller: afsluiter Maan haakt af.

  1. Veiligheidsberaad gelooft niet dat lokale maatregelen corona-brandhaarden kunnen beteugelen
    PREMIUM
    16

    Veilig­heids­be­raad gelooft niet dat lokale maatrege­len corona-brandhaar­den kunnen beteugelen

    Het veiligheidsberaad, de landelijke samenwerking tussen de verschillende veiligheidsregio’s, ziet niets in extra regionale of lokale coronamaatregelen om de hausse aan coronabesmettingen in plaatsen als Staphorst en Zwartewaterland te beteugelen. Die optie werd eerder geopperd door epidemioloog Arnold Bosman, voormalig lid van het Red Team, een team van specialisten dat het kabinet ongevraagd en gevraagd van advies diende.

Kop van Overijssel