Trots toont de Staphorster wethouder Alwin Mussche het door de verschillende partners getekende Beweeg- en Sportakkoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Trots toont de Staphorster wethouder Alwin Mussche het door de verschillende partners getekende Beweeg- en Sportakkoord. © gemeente staphorst

Meer bewegen om in Staphorst en Zwartewaterland inwoners vitaler te krijgen

Om gezonder en daarmee langer te leven is meer bewegen en sporten van het allergrootste belang. Om dat te bereiken voor hun inwoners hebben de gemeenten Staphorst en Zwartewaterland de handen ineen geslagen met sportverenigingen en scholen. Het heeft in beide gemeenten geresulteerd in een Beweeg- en Sportakkoord.

  1. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
    Liveblog

    Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

    Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.

Kop van Overijssel