Foodtrucks zijn er in verschillende soorten kleuren, maten en vormen.
Volledig scherm
Foodtrucks zijn er in verschillende soorten kleuren, maten en vormen. © eigen foto

Meppel heeft primeur foodtruckfestival

Meppel heeft op 22 en 23 juni de primeur van het rondreizende foodtruckfestival BARREL Food Truck Fest. Na Meppel doen de foodtrucks Emmen, Hardenberg en Ommen aan.

Meppel is dit jaar de eerste in de foodtour en bijt het spits af op 22 en 23 juni op het Bleekerseiland. Uit de mobiele keukens in verschillende soorten kleuren, maten en vormen worden allerlei soorten streetfood verkocht. Het aanbod bestaat uit onder meer smoothies, Mexicaans, burgers, Thais, Spaanse churros, Indiase curry’s, borrelplankjes, koffie, ijs en verse kokosnoten. Op zaterdag is het  BARREL Food Truck Fest van 14.00 tot 00.00 uur en op zondag van 14.00 uur tot  21.00 uur

  1. Zwartewaterland, plattelandsgemeente met een sterk industrieel karakter
    PREMIUM

    Zwartewa­ter­land, platte­lands­ge­meen­te met een sterk industri­eel karakter

    Een plattelandsgemeente met een sterk industrieel karakter. Dat is volgens wethouder Harrie Rietman de kracht van Zwartewaterland. ,,Die verscheidenheid is prachtig maar kan, bij het nemen van grote beslissingen, wel tot tegengestelde belangen en opvattingen leiden’’, zegt hij bij de presentatie van de ontwerp-Omgevingsvisie, die is opgesteld na overleg met veel inwoners en organisaties uit de gemeente.

Kop van Overijssel