Volledig scherm
Foodtrucks zijn er in verschillende soorten kleuren, maten en vormen. © eigen foto

Meppel heeft primeur foodtruckfestival

Meppel heeft op 22 en 23 juni de primeur van het rondreizende foodtruckfestival BARREL Food Truck Fest. Na Meppel doen de foodtrucks Emmen, Hardenberg en Ommen aan.

Meppel is dit jaar de eerste in de foodtour en bijt het spits af op 22 en 23 juni op het Bleekerseiland. Uit de mobiele keukens in verschillende soorten kleuren, maten en vormen worden allerlei soorten streetfood verkocht. Het aanbod bestaat uit onder meer smoothies, Mexicaans, burgers, Thais, Spaanse churros, Indiase curry’s, borrelplankjes, koffie, ijs en verse kokosnoten. Op zaterdag is het  BARREL Food Truck Fest van 14.00 tot 00.00 uur en op zondag van 14.00 uur tot  21.00 uur

  1. Steenwijkerlandse wethouder Tiny Bijl overleeft motie van wantrouwen

    Steenwij­ker­land­se wethouder Tiny Bijl overleeft motie van wantrouwen

    De Steenwijkerlandse wethouder Tiny Bijl (BGL) maakt nog steeds deel uit van het college. Ze overleefde een motie van wantrouwen van de oppositiepartijen CDA, CPB, GroenLinks, D66 en het tot de coalitie behorende VVD-raadslid Wim Stapel. Die werd ingediend tijdens een door de vier genoemde partijen aangevraagd interpellatiedebat. Bijl lag onder vuur rond de mogelijke aankoop door de gemeente van het Werkplein aan de Vesting.

Kop van Overijssel