Volledig scherm
Foodtrucks zijn er in verschillende soorten kleuren, maten en vormen. © eigen foto

Meppel heeft primeur foodtruckfestival

Meppel heeft op 22 en 23 juni de primeur van het rondreizende foodtruckfestival BARREL Food Truck Fest. Na Meppel doen de foodtrucks Emmen, Hardenberg en Ommen aan.

Meppel is dit jaar de eerste in de foodtour en bijt het spits af op 22 en 23 juni op het Bleekerseiland. Uit de mobiele keukens in verschillende soorten kleuren, maten en vormen worden allerlei soorten streetfood verkocht. Het aanbod bestaat uit onder meer smoothies, Mexicaans, burgers, Thais, Spaanse churros, Indiase curry’s, borrelplankjes, koffie, ijs en verse kokosnoten. Op zaterdag is het  BARREL Food Truck Fest van 14.00 tot 00.00 uur en op zondag van 14.00 uur tot  21.00 uur

  1. Stoere marinier Jordy (28) is dé corso-ontwerper in Vollenhove: 'Het moet emotie oproepen’
    video en Kaart

    Stoere marinier Jordy (28) is dé cor­so-ontwerper in Vollenhove: 'Het moet emotie oproepen’

    Jordy Winter zet nadrukkelijk zijn handtekening onder het bloemencorso dat zaterdagmiddag en -avond door de straten van Vollenhove trekt. Voor drie van de elf groepen heeft hij een praalwagen ontworpen: De Vereniging, waarvan hij lid is, Fulnaho en Twee Nijenhuizen. Daarnaast heeft hij met Marcel Santbergen een praalwagen getekend voor het corso in Lichtenvoorde, het oudste van ons land.

Kop van Overijssel