De derde treffer van Mike Reuvers in beeld. De aanvaller heeft met de buitenkant van de voet doelman Wessel Sprangers en rechtsback Mohamed Mansaray kansloos gelaten.
Volledig scherm
PREMIUM
De derde treffer van Mike Reuvers in beeld. De aanvaller heeft met de buitenkant van de voet doelman Wessel Sprangers en rechtsback Mohamed Mansaray kansloos gelaten. © Wilbert Bijzitter

Mike Reuvers leeft voor bekeravondjes met Staphorst

knvb bekerDe bal rust in de linkerhand. Mike Reuvers heeft weer een van zijn heerlijke avondjes achter de rug. De buitenspeler van Staphorst neemt alle doelpunten voor zijn rekening in het bekerduel met Dongen (3-1).

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”