Volledig scherm
PREMIUM
Afgebrande chalet bij vakantiepark Akkertien in Vollenhove ©Wilbert Bijzitter © Wilbert Bijzitter

Mogelijke opzet bij brand in chalet Vollenhove

De schrik zit er goed in bij de gasten van vakantiepark 't Akkertien in Vollenhove. In de nacht van zaterdag op zondag brandde een chalet helemaal uit. Dick Spans, eigenaar van het park, vermoedt brandstichting. 

,,Het is hier het gesprek van de dag”, stelt Joop Besselsen (68) terwijl hij zijn hond uitlaat. ,,Ik moet zeggen dat ik er ook behoorlijk van geschrokken ben. Hoe snel zo’n chalet dan weg is gebrand.”

 1. Elke dag krijgen zo'n 150 fietsers een boete na bellen of appen op de fiets, zo zit het in uw gemeente
  video

  Elke dag krijgen zo'n 150 fietsers een boete na bellen of appen op de fiets, zo zit het in uw gemeente

  Elke dag worden zo'n 150 fietsers op de bon geslingerd omdat ze hun mobiele telefoon vasthouden op de fiets. In de eerste twee maanden na het landelijke verbod voor appen of bellen op de fiets tikten fietsers gezamenlijk 878.000 euro af aan boetes voor de overtreding. In Lelystad, Emmeloord en Deventer werden er in verhouding fors meer boetes uitgeschreven dan het landelijke gemiddelde.
 2. Prijs voor koopwoning stijgt het hardst in Flevoland: hoeveel betaal je voor een dak boven je hoofd?
  Check de prijzen

  Prijs voor koopwoning stijgt het hardst in Flevoland: hoeveel betaal je voor een dak boven je hoofd?

  Mensen die de afgelopen periode een huis kochten in de provincie Flevoland moesten daar flink voor in de buidel tasten. Van alle provincies in ons land stegen de prijzen voor koopwoningen in Flevoland namelijk het hardst. Ook in Overijssel en Gelderland stegen de prijzen. Dat blijkt uit cijfers over het derde kwartaal van 2019 van het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Kadaster.

Kop van Overijssel