Het plan voor het scheepswerfterrein met links de nieuwe parallelweg langs de weg Zwolle- Zwartsluis.
Volledig scherm
PREMIUM
Het plan voor het scheepswerfterrein met links de nieuwe parallelweg langs de weg Zwolle- Zwartsluis. © gemeente Zwartewaterland

Na vier jaar schot in plan voor terrein Bodewes Hasselt

Vier jaar na de presentatie zit er weer schot in de plannen voor het terrein van scheepswerf Bodewes in Hasselt. Onduidelijkheid over de stikstofregels en het verkeerscirculatieplan voor het centrum hebben een flinke vertraging veroorzaakt. Maar nu kan verder worden gewerkt aan het plan voor het braakliggende terrein, want de gebouwen zijn na een brand al gesloopt.

 1. Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemelerveld wint degradatieduel

  Heino rolt Alphense Boys op, vervelende middag voor Rohda Raalte en Lemeler­veld wint degradatie­du­el

  Zo wacht je sinds 20 november op een overwinning en zo win je overtuigend van Alphense Boys. Heino deed zondagmiddag uitstekende zaken in de strijd om handhaving. Rohda Raalte leed in dezelfde competitie de tweede nederlaag na de winterstop, terwijl derdeklasser Steenwijkerwold blijft winnen. Ook Lemelerveld trok aan het langste eind en deelde een serieuze tik uit aan de directe concurrent.
 2. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.