Martien Wursten op de tribune van Olympia'28, die is vernoemd naar verzorger Ruud Lubbers. ,,We doen er alles aan om het Olympia-gevoel te behouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Martien Wursten op de tribune van Olympia'28, die is vernoemd naar verzorger Ruud Lubbers. ,,We doen er alles aan om het Olympia-gevoel te behouden. © Wilbert Bijzitter

Olympia'28 wil doorgroeien tijdens de coronacrisis

Op zaterdag 10 oktober speelde Olympia’28 de laatste wedstrijd, voordat de competitie voor de tweede keer dit jaar werd afgebroken vanwege de strenge coronamaatregelen. Voorzitter Martien Wursten is ondanks de zware periode die Hasselt kende in de eerste coronagolf trots op de vereniging.

 1. IJsselland: lichte stijging aantal besmettingen, minder boetes overtreden regels uitgedeeld
  PREMIUM

  IJsselland: lichte stijging aantal besmettin­gen, minder boetes overtreden regels uitgedeeld

  Het aantal geregistreerde coronabesmettingen in de regio IJsselland is afgelopen week licht gestegen: er werden 610 mensen positief getest. IJsselland zit met 115 besmettingen per 100.000 inwoners nog fors onder het landelijke gemiddelde van 173. Het aantal clusters van mensen in verpleeg- en verzorgingshuizen dat corona heeft neemt af, groepen besmette mensen worden nu vooral in bedrijven en op scholen aangetroffen.
 1. Monumentale woning brandt tot de grond toe af in Apeldoorn
  Play

  Monumenta­le woning brandt tot de grond toe af in Apeldoorn

 2. Franse ex-president Sarkozy jaar de cel in wegens corruptie
  Play

  Franse ex-president Sarkozy jaar de cel in wegens corruptie

Kop van Overijssel