Oude tractoren in Staphorst.
Volledig scherm
Oude tractoren in Staphorst. © Geert Kleis

Oude tractoren mogen weer van stal in Staphorst

De oude tractoren mogen zaterdag 18 juni weer van stal gehaald worden want dan organiseert het oude tractoren-comité Staphorst weer een oude tractoren-dag in Staphorst. Plaats van handeling is het terrein naast woonwinkel Boer Staphorst.

 1. Bij De Oude Smidse in Steenwijk weten ze de smaken te raken
  PREMIUM
  Over de Tong

  Bij De Oude Smidse in Steenwijk weten ze de smaken te raken

  In september 2020 opent Eva Stoffels, na een afgeronde studie hotelmanagement en wat jaren ervaring, met haar ouders boetiekhotel De Smederij van Steenwijk. Na diverse koksopleidingen en werkervaring in gerenommeerde restaurants is Martin Veenstra klaar voor de volgende stap. De twee gaan dit jaar samen het avontuur aan om hun liefde en passie voor eten, drinken en gastvrijheid kwijt te kunnen in een kleinschalig restaurant op topniveau, met een laagdrempelige sfeer: De Oude Smidse in Steenwijk.
 2. Bergers zoeken nog naar brokstukken gecrasht vliegtuig, ‘enorme verslagenheid’ bij Transavia
  PREMIUM

  Bergers zoeken nog naar brokstuk­ken gecrasht vliegtuig, ‘enorme verslagen­heid’ bij Transavia

  De berging van het vliegtuigje dat crashte in het Zwarte Meer is nog niet afgerond. Het grootste deel van het wrak is dinsdagvond geborgen, maar een dag later wordt er nog volop gezocht naar brokstukken van het verongelukte toestel. ,,We willen weten wat er is gebeurd en daarom moeten we het vliegtuig weer compleet kunnen maken’’, zegt Dennis Janusz van de Landelijke Eenheid van de politie.

Kop van Overijssel