Kathinka en Jan Beenen kunnen hotel De Harmonie uitbreiden dankzij interventie van de Raad van State, die ‘schoonheidsfoutjes’ van de gemeente Steenwijkerland verbetert.
Volledig scherm
Kathinka en Jan Beenen kunnen hotel De Harmonie uitbreiden dankzij interventie van de Raad van State, die ‘schoonheidsfoutjes’ van de gemeente Steenwijkerland verbetert. © Wilbert Bijzitter

Oudste hotel van Giethoorn mag uitbreiden dankzij elektrische verwarming en wintersluiting

De Raad van State heeft vandaag in een einduitspraak zelf het bestemmingsplan voor het Giethoornse Hotel De Harmonie aangescherpt, zodat de uitbreiding naar 47 kamers alsnog door kan gaan.

0 reacties

  1. KAART | Eén gemeente blijft Zwartewaterland voor als 
landelijke coronabrandhaard, maar wel minder besmettingen in Oost-Nederland
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Eén gemeente blijft Zwartewa­ter­land voor als landelijke corona­brand­haard, maar wel minder besmettin­gen in Oost-Nederland

    Het aantal besmettingen in Oost-Nederland ligt maandag zoals wel vaker lager dan in het weekend, maar dat maakt het niet minder zorgelijk. Ten opzichte van zeven dagen eerder werden er fors meer positieve gevallen van het coronavirus geregistreerd. Zwartewaterland heeft sinds enkele dagen het stokje van Staphorst als coronabrandhaard van de regio overgenomen.

Kop van Overijssel