Poepende kluiskraker steelt complete weekomzet én personeelsfooi bij De Nachtwacht in Meppel

VideoPoepende kluiskraker steelt complete weekomzet én personeelsfooi bij De Nachtwacht in Meppel

,,We hebben een restaurant op de begane grond en de eerste verdieping", vertelt Sieben. ,,Toen deze man maandagavond binnen kwam en vriendelijk vroeg of hij van het toilet gebruik mocht maken, zochten we daar niks achter en lieten hem naar boven lopen, naar de toiletten. Omdat het maandag was, was het niet zo druk en dus was er boven niemand aan het werk. We hadden er dus totaal geen zicht op dat hij doorgelopen is naar de zolderverdieping waar de personeelsruimte en het kantoor zit en waar de kluis staat.”

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

Kop van Overijssel