Jan Bruinenberg (links) overhandigt de petitie en 500 handtekeningen aan wethouder Maarten Slingerland.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Bruinenberg (links) overhandigt de petitie en 500 handtekeningen aan wethouder Maarten Slingerland. © gemeente zwartewaterland

Ruim 500 handtekeningen tegen nieuwe in- en uitrit bedrijf in Hasselt

De petitie tegen een nieuwe in- en uitrit van Breman op de Zwartewaterweg in Hasselt is ruim 500 keer keer getekend. Initiatiefnemer Jan Bruinenberg heeft de lijst met handtekeningen deze week overhandigd aan de Zwartewaterlandse wethouder Maarten Slingerland.

 1. Blankenham toch weer in beeld voor De Dijkruiters
  PREMIUM

  Blankenham toch weer in beeld voor De Dijkrui­ters

  Er is al heel wat te doen geweest over een nieuwe accommodatie van hippische vereniging De Dijkruiters. Die moet weg uit Blankenham om plaats te maken voor woningbouw. In het dorp zijn geen mogelijkheden en een verhuizing naar de rand van het industrieterrein in Blokzijl was zo’n beetje de laatste optie. Maar de club heeft de gemeente gevraagd die uit te stellen nu er mogelijk toch twee kansrijke locaties in het dijkdorp zijn gevonden.
 2. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
  Lezers over
  44

  Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

  De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.

Kop van Overijssel