Enkele van de boze inwoners bij de nieuwe uitrit, van links af Gerrit ten Klooster, Wim Jansen, Nicky Veldkamp, Jan Bruinenberg en Klaas Eenkhoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele van de boze inwoners bij de nieuwe uitrit, van links af Gerrit ten Klooster, Wim Jansen, Nicky Veldkamp, Jan Bruinenberg en Klaas Eenkhoorn. © Pedro Sluiter

Rumoer in Hasselt om in- en uitrit bij fietspad: ‘Mijn kleinkinderen moeten hier langs’

Een verslechtering van de verkeersveiligheid. Zo oordeelt verkeersconsulent André van Bennekom van Veilig Verkeer Nederland (VVN) over de nieuwe in- en uitrit van het bedrijf Breman op de Zwartewaterweg in Hasselt. Die kruist het fietspad waarvan vooral scholieren gebruikmaken.

 1. KAART | Minder nieuwe coronabesmettingen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood
  PREMIUM
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Minder nieuwe coronabe­smet­tin­gen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood

  In Oost-Nederland is het aantal nieuwe corona-besmettingen in vergelijking met een etmaal eerder met 31 personen verlaagd. Het aantal nieuwe besmettingen in 24 uur kwam uit op 655. Met name Staphorst en Zutphen vielen in negatieve zin op. In de Overijsselse gemeente ging het aantal positieve tests van 46,7 naar 75,8 positieve tests per 100.000 inwoners. In de Gelderse gemeente ging het om een stijging van 37,6 naar 58,4.
 1. Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas
  Play

  Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas

 2. Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?
  Play

  Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?

Kop van Overijssel