Prullenbakken, lantaarnpalen, verkeersborden en ander straatmeubilair moet het vaak ontgelden tijdens de jaarwisseling.
Volledig scherm
PREMIUM
Prullenbakken, lantaarnpalen, verkeersborden en ander straatmeubilair moet het vaak ontgelden tijdens de jaarwisseling. © William Hoogteyling

Schade oud en nieuw valt mee volgens gemeenten, maar loopt toch nog op tot vele duizenden euro's

De jaarwisseling mag dan betrekkelijk rustig zijn verlopen in de regio, toch is er wel de nodige schade aangericht. Zo moesten op verschillende plaatsen prullenbakken, lantaarnpalen, verkeersborden en ander straatmeubilair het ontgelden.

Gemeenten hebben de vernielingen van oud en nieuw in beeld gebracht. Nu de medewerkers hun rondje door de verschillende kernen en wijken hebben gemaakt, wordt duidelijk dat de gemeenten in de Kop van Overijssel en Meppel met een schadepost zitten van enkele duizenden euro’s.

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

Kop van Overijssel