Sinterklaas geeft een jonge fan in Zwolle een boks: na de provinciehoofdstad komt de goedheiligman komende zaterdag ook naar een aantal andere plaatsen in Noordwest-Overijssel.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinterklaas geeft een jonge fan in Zwolle een boks: na de provinciehoofdstad komt de goedheiligman komende zaterdag ook naar een aantal andere plaatsen in Noordwest-Overijssel. © Frans Paalman

Sinterklaas vanaf de stoep of vanuit de voortuin: in deze plaatsen in Noordwest-Overijssel komt hij zaterdag langs

Wie denkt dat Sinterklaas na afgelopen weekend klaar was, heeft het mis. In zijn drukke agenda heeft de goedheiligman op zaterdag 20 november nog een aantal gaatjes gevonden voor dorpen en steden in Noordwest-Overijssel. Een overzicht: ,,De kinderen kunnen Sinterklaas gewoon zien.”

0 reacties

  1. Groep asielzoekers heeft schip in Genemuiden ingeruild voor hotel langs de N50 bij Kampen: ‘Beetje saai’
    PREMIUM

    Groep asielzoe­kers heeft schip in Genemuiden ingeruild voor hotel langs de N50 bij Kampen: ‘Beetje saai’

    Tachtig asielzoekers die verbleven op een schip in Genemuiden, zijn begin deze week verhuisd naar Hotel Zalkerbroek langs de N50 bij Kampen. Hoewel ‘alles beter is dan in de oorlog of op straat’, is de afstand vanaf het hotel naar het centrum van Kampen (acht kilometer, red.), wel wat ver. ,,Een beetje saai’’, omschrijft de 18-jarige Amjad de omgeving in het Nederlands.
    Kampen