Stichtingsvoorzitter Henk Veldkamp (links) en David Apperlo van Slump Catering & Events brengen een toost uit op de samenwerking met het door Iris Lassche getapte biertje. Ze is straks pachter af, maar blijft met haar partner verbonden aan het zalencentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Stichtingsvoorzitter Henk Veldkamp (links) en David Apperlo van Slump Catering & Events brengen een toost uit op de samenwerking met het door Iris Lassche getapte biertje. Ze is straks pachter af, maar blijft met haar partner verbonden aan het zalencentrum. © Wilbert Bijzitter

Slapeloze nachten zijn voorbij nu er een nieuwe pachter is voor De Burght in Vollenhove

De slapeloze nachten zijn voorbij. Voor Kees Winter en Iris Lassche, de bijna ex-pachters van multifunctioneel centrum De Burght in Vollenhove, maar ook voor stichtingsvoorzitter Henk Veldkamp. Want vind in coronatijd maar eens iemand die er in stapt. Op 1 oktober is Slump Catering & Events uit Bant de nieuwe pachter en gaat het zalencentrum en de sporthal exploiteren.

 1. Bertolf Lentink ‘fileert’ Blinding Lights van The Weeknd: ‘Van analyseren kun je leren’
  PREMIUM
  Interview + Video

  Bertolf Lentink ‘fileert’ Blinding Lights van The Weeknd: ‘Van analyseren kun je leren’

  Als begin dit jaar alles door corona komt stil te liggen, ontstaat de creatieve drang bij Zwollenaar Bertolf Lentink (Dronten, 1980) en Zwolse zangeres Esther Groenenberg om tóch iets te doen met het Zwols Songwritersgilde. In vier video’s fileren ze bekende nummers zoals Blinding Lights van The Weeknd. ,,Je kunt heel veel leren van het analyseren van andermans liedjes.”
 1. Deze reusachtige populieren in Deventer moeten gekapt worden
  Play

  Deze reusachti­ge populieren in Deventer moeten gekapt worden

 2. Ver van huis, maar dichtbij haar man op de ic in Zwolle
  Play

  Ver van huis, maar dichtbij haar man op de ic in Zwolle

Kop van Overijssel