In Staphorst loopt het aantal coronabesmettingen snel op. Inzet: Burgemeester Ten Kate.
Volledig scherm
PREMIUM
In Staphorst loopt het aantal coronabesmettingen snel op. Inzet: Burgemeester Ten Kate. © ANP / Wilbert Bijzitter

Staphorster burgemeester vreest niet voor lokale lockdown, maar scherpt controles wel aan

Ook al zijn de besmettingscijfers hard opgelopen en denkt het kabinet na over nieuwe maatregelen, de Staphorster burgemeester Jan ten Kate ziet nog niet zo snel dat er figuurlijk een hek om Staphorst komt te staan. Maar om de uitbraak te beteugelen zijn de controles op de horeca wel verscherpt.

6 reacties

 • Henk vos

  1 jaar geleden
  Kan Henk Beukelaar niet lezen? Geef hem een luisterbericht.
 • Jan Willemsen

  1 jaar geleden
  De enge reformatorische mensen uitsluiten. Vinden ze leuk, de Heere Heere heeft het voorzegd , ze denken dat dit zo is. Helaas ze maken, ook mijn religie een farce.
 • J Damen

  1 jaar geleden
  Nou alle winkels dicht gooien dat helpt wel
 • Theo Kemperman

  1 jaar geleden
  Al een maand is de coronapas ingevoerd. Pas dit weekend zijn er controles geweest, terwijl al lang door ondernemers aangegeven was dat ze zich niet aan de regels zouden houden. Gelukkig is er in Staphorst niets aan de hand, zodat er alle tijd is om eens met elkaar in gesprek te gaan. Deze burgervader is met zijn aanpak een gevaar voor allen! Wie spreekt deze man aan op plichtsverzuim, of beter : Zet hem op non-actief!
 • J. Kuiper

  1 jaar geleden
  hr Bosma: afgeven op kerk en dorp (Staphorst) is wel gemakkelijk , maar dat andere dingen in den lande allemaal wel kan hoor ik jou niet over, zij er bewijzen dat de besmettingen uits de kerken komen, en waar zijn de getallen vandaan gekomen van de GEVACCINEERDEN in de ziekenhuizen gr kjs