De winkel aan de Tukseweg in Tuk is woensdagmiddag overvallen. Eigenaar Marc Hof en zijn dochter Fleur wisten de dader te overmeesteren en over te dragen aan de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
De winkel aan de Tukseweg in Tuk is woensdagmiddag overvallen. Eigenaar Marc Hof en zijn dochter Fleur wisten de dader te overmeesteren en over te dragen aan de politie. © René Wiegmink / ProNews

Supermarktbaas Marc en dochter Fleur overmeesteren overvaller in Tuk: ‘Hij had een pistool’

,,Ik greep zijn hand die in de kassa zat en zag toen in zijn andere hand een pistool.’’ Marc Hof van de Attent-supermarkt in Tuk overmeesterde gisteren een 15-jarige gewapende overvaller. Even daarvoor stond mede-eigenaar Alien Bisschop oog in oog met de dader.

4 reacties

 • evert koekkoek

  1 maand geleden
  @Gerard Wagenaar: dat hoop ik ook! Wel hoop ik dat die klappen niet te hard zijn aangekomen. Voor je het weet wordt je door dat knaapje of zijn familie aangeklaagd voor bewust aanbrengen van zwaar lichamelijk letsel of nog erger het gebruik van onnodig grof geweld. Je mag een keer raden wie dan vrij uit gaat.
 • Gerard Wagenaar

  1 maand geleden
  Ik hoop dat de winkel eigenaar dat knaapje een paar flinke oor veegen heeft gegeven
 • Andy Van Werven

  1 maand geleden
  Goed gedaan dat zouden meer moeten leren hoe je een verdachte bewegingen kunt leren en de hedrag van dader en dan zou er ook minder gestolen worden of overvallen worden
 • P. Bloemheuvel

  1 maand geleden
  Poeh . Veel sterkte na deze heldhaftige actie!
 1. KAART | December begint met daling van nieuwe besmettingen in Oost-Nederland, maar er is wel een kanttekening
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | December begint met daling van nieuwe besmettin­gen in Oost-Nederland, maar er is wel een kantteke­ning

  In Oost-Nederland zijn vandaag minder nieuwe coronabesmettingen vastgesteld dan gisteren, een verschil van ruim 300. In alle drie de veiligheidsregio’s gingen de aantallen op deze eerste dag van de maand december naar beneden, maar bij die cijfers moet wel een kanttekening worden geplaatst. Door een storing bij het RIVM vallen de nieuwste cijfers waarschijnlijk lager uit dan anders het geval was geweest.

Kop van Overijssel