Uitbreiding van industrieterrein Zevenhont Zuid is gepland op de weilanden langs de Nieuwe Weg (onder) richting de dijk Cellemuiden en het Zwarte Water (boven) met links  de bestaande bedrijfsgebouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbreiding van industrieterrein Zevenhont Zuid is gepland op de weilanden langs de Nieuwe Weg (onder) richting de dijk Cellemuiden en het Zwarte Water (boven) met links de bestaande bedrijfsgebouwen. © Foto Freddy Schinkel

Tegenstanders uitbreiding industrieterrein Genemuiden voelen zich buitenspel gezet

Ontmoedigingsbeleid. Zo noemt Cor Pierik uit Genemuiden het gedeeltelijk uitschakelen van de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen de uitbreiding van industrieterrein Zevenhont aan de zuidkant met vijftien hectare voor tapijtreus VEBE. De tegenstanders, waarvan Pierik er een is, voelen zich min of meer buitenspel gezet met een deze week door de gemeenteraad genomen besluit.

  1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
    Liveblog

    d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

    Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.