Uitbreiding van industrieterrein Zevenhont Zuid is gepland op de weilanden langs de Nieuwe Weg (onder) richting de dijk Cellemuiden en het Zwarte Water (boven) met links  de bestaande bedrijfsgebouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbreiding van industrieterrein Zevenhont Zuid is gepland op de weilanden langs de Nieuwe Weg (onder) richting de dijk Cellemuiden en het Zwarte Water (boven) met links de bestaande bedrijfsgebouwen. © Foto Freddy Schinkel

Tegenstanders uitbreiding industrieterrein Genemuiden voelen zich buitenspel gezet

Ontmoedigingsbeleid. Zo noemt Cor Pierik uit Genemuiden het gedeeltelijk uitschakelen van de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen de uitbreiding van industrieterrein Zevenhont aan de zuidkant met vijftien hectare voor tapijtreus VEBE. De tegenstanders, waarvan Pierik er een is, voelen zich min of meer buitenspel gezet met een deze week door de gemeenteraad genomen besluit.

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Kop van Overijssel