De onthulling van de Anne van der Meulen-tribune, de speler die 27 seizoenen in het eerste elftal speelde en de sportieve hoogtijdagen van de club meemaakte.
Volledig scherm
PREMIUM
De onthulling van de Anne van der Meulen-tribune, de speler die 27 seizoenen in het eerste elftal speelde en de sportieve hoogtijdagen van de club meemaakte. © Martijn Bijzitter

Tribune van vv Steenwijk heeft nu de naam van de legendarische clubvoetballer Anne van der Meulen

De tribune op sportpark De Nieuwe Gagels draagt vanaf vanavond de naam Anne van der Meulen-tribune. Hiermee eert Voetbalvereniging Steenwijk een van haar meest legendarische voetballers. Door zijn oud-trainer Foppe de Haan betiteld als ‘gedreven maar ook eigengereid’. De vorig jaar overleden Van der Meulen speelde 27 seizoenen in het eerste elftal.

0 reacties

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Kop van Overijssel