Schoolgebouw in Staphorst vanuit de lucht, waarin de Christelijke Nationale School en OBS De Berkenhorst zijn gehuisvest.
Volledig scherm
PREMIUM
Schoolgebouw in Staphorst vanuit de lucht, waarin de Christelijke Nationale School en OBS De Berkenhorst zijn gehuisvest. © Pedro Sluiter Foto

Uitbreidingswensen scholen Staphorst en Rouveen niet gehonoreerd. ‘Maar we hoeven nog geen les te geven in de bezemkast’

De Christelijke Nationale School in Staphorst en hervormde basisschool De Triangel in Rouveen zitten krap in hun jasje. Maar het gemeentebestuur komt voorlopig niet tegemoet aan de uitbreidingswensen. Wel stelt het college voor om beide scholen wat extra geld te geven voor herinrichtingskosten. De gemeenteraad buigt zich dinsdagavond over de huisvestingsproblematiek en de financiële bijdrage.

  1. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
    Liveblog

    SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

    Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.

Kop van Overijssel