De te slopen woningen (onder en midden) aan de Van Isselmudenstraat, Bonkenhaveweg, Kloosterweg en Monnikenweg en de in het kader van de wijkverbetering al gerealiseerde Kloosterhof (boven)
Volledig scherm
PREMIUM
De te slopen woningen (onder en midden) aan de Van Isselmudenstraat, Bonkenhaveweg, Kloosterweg en Monnikenweg en de in het kader van de wijkverbetering al gerealiseerde Kloosterhof (boven) © Pedro Sluiter Foto

Verdreven vleermuizen moeten na klachten over hun poep opnieuw verhuizen in Sint Jansklooster

Na klachten van omwonenden zijn de in Sint Jansklooster opgehangen vleermuiskasten verplaatst. In verband met de op handen zijnde afbraak van woningen, hingen ze aan het gymnastieklokaal als plaatsvervangende woonruimte voor vleermuizen.

 1. Na overlijden geëerde Martin was geliefd in Zwartsluis: ‘Hij stond altijd voor anderen klaar’
  PREMIUM

  Na overlijden geëerde Martin was geliefd in Zwartsluis: ‘Hij stond altijd voor anderen klaar’

  Martin Schuite uit Zwartsluis stond afgelopen maandag op de lijst met nieuwe leden in de Orde van Oranje-Nassau. De bijzondere Sluziger kon het lintje helaas zelf niet in ontvangst nemen: Schuite overleed op maandag 30 maart. Mensen die met hem werkten prijzen roemen onder meer zijn historische kennis en zijn doorzettingsvermogen. Schuite stond altijd voor anderen klaar: ,,Martin hield in de gaten dat we op zaterdag konden voetballen.”
 1. Ooievaarsnest slaat te pletter in Hoonhorst
  Play

  Ooievaars­nest slaat te pletter in Hoonhorst

 2. Zo beoordeelt Tom Meerman jullie zon-foto's voor de Fotoacademie
  Play

  Zo beoordeelt Tom Meerman jullie zon-fo­to's voor de Fotoacade­mie

Kop van Overijssel